tiistai 30. syyskuuta 2014

Kolmas top-jaksoni Cham:ssa Saksassa

Kolmannen jaksoni top harjoitteluani olen nyt tekemässä Cham:n kauniissa kaupungissa eteläisessä Saksassa. Lensimme tänne Ensiksi Berliiniin ja siitä sisäisellä lennolla Nurnbergiin. Sisäisen lennon kone olikin pieni potkurikone ja täytyy sanoa, että vähän jännitti selvitäänkö hengissä. Loppumatkan matkustimme vielä pienen matkan metrolla ja sen jälkeen junalla.

Meidät ystävällisesti vastaanotti paikallisen ammattikoulun opettaja Ferdinand ja hänen kolleegansa, kenen äidin kotona asumme. Ensiksi heti juna-asemalta menimme pienille tervetuliaisi lasillisille ja sen jälkeen majoitumme.

Asumme isossa omakotitalossa kolmannessa kerroksessa ja meillä on molemmilla omat huoneet ja välissä iso kylpyhuone. Rouva itse asuu välikerroksessa ja alhaalla vuokralla joku nuori pariskunta.

Tänään toisena päivänä olemme tutustuneet kaupunkiin ja työpaikkaamme , missä aloitamme huomenna. Kaupunki on todella kaunis ja maisemat mahtavia. Lähistollä on vuoristoa minkä näen heti huoneeni ikkunasta.

Firma missä aloitamme huomenna on suuri ja jo kolmannessa polvessa toimiva yritys. Työntekijöitä on 85-90 henkeä +
me. Firma on jaettu kolmeen osastoon ja ensimmäinen on puutarhasuunnittelu ja rakentaminen . Toinen on kasvien kasvattaminen ja huolto sekä puiden muotoilu. Kolmantena on uima-altaiden ja vesialueiden rakentaminen.
Potkurikone millä lensimme Saksan sisäisellä lennolla.
Talo missä asumme seuraavat neljä viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti