sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Loppuviikon työt puutarhamyymälässä

Loppuviikon olen pussittanut satoja erilaisia kukkasipuleita paperipusseihin myyntiin. Eri lajikkeita tulppaaneja sekä narsisseja  20kpl:een taikka 25kpl:een pusseihin. Monissa piharakentamisen kohteissa ensimmäisellä viikolla istutimme niitä puutarhoihin.

Sipulit oli varastoitu ylös varastoon mihin jouduimme kiipeämään tikkaita pitkin. Hieman peloitti ja työturvallisuus oli kaverin varassa hänen pitäessä tikkaista kiinni. Onneksi kuitenkin meille nostettiin trukilla pakkauslaatikot ylös ja täydet vastaavasti alas.
Varasto ylhäällä ja tikkaat mitä pitkin noustiin ylös. Jonkinlaiset portaat olisivat tuntuneet paremmalta.


Muutamia eri lajikkeita tulppaaneja ja nämä oli varattu vain myymälässä myytäviksi. Puutarha tilaukset tehtiin erikseen.Esim muutamia nimikkeitä Tulpia Qveen of Night , Tulpia Spring Green tai Tulpia Shirley.Narsisseja

Lisäksi kastelin todella paljon marjapensaita ja etenkin omenapuita , koska täällä on ollut pari todella lämmintä päivää. Lisäksi erässä huoneessa oli betonilattialla kuusentaimia odottamassa istutusta ja niiden juuria piti kastella joka päivä, että pysyisivät elinvoimaisina. Kuusen taimet oli tarkoitettu joulukuusiksi joulu myyntiin.

Joka paivä olen myös siistinyt lukemattomia kukan taimia kuivista oksista ja katkonut niitä syyskuntoon ulkoalueella sekä taimimyymälässä.Lakaissut syyslehtiä lattioita ja siistinyt myymälää .
   
Siistittyjä karpalon taimia

Ja puolukoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti