perjantai 3. lokakuuta 2014

TOINEN TYÖPÄIVÄ TAKANA

Tänään olin töissä viimeistelemässä samaa pihaa loppuun. Levitimme kuorikatetta kukkien päälle ja pesimme ja harjasimme reunakiveykset puhtaiksi.Porukkaa tuli pihalle lisää en tiedä miksi, mutta muutama mies leikkasi puutarhan puita muotoonsa ja karsi huonoja oksia pois.

Olin vähän onneton niiden kaikkien miesten seurassa , kun Raulkin oli aamulla komennettu toiselle työmaalle. Kaikki kuitenkin teki melkein kaikkea ja ryhmässä keräsimme roskat ja siivosimme paikan kuntoon. Piha alueen ympäristö ja piha siivottiin tosi tarkasti kaikesta mullasta ja kuorikatteesta pois jopa kadulta.

Yllättävää oli myös se että pomo oli kuulemma antanut luvan juoda yhden miedon oluen päivässä jos haluaa. Tiedä sitten onko se totta mutta muutamat miehet joivat oluen luonastauolla.

Onneksi ensiviikolla pääsen töihin puutarhamyymälään ja kasvihuoneisiin huoltamaan puita ja kasveja ja työpäiväkin alkaa vasta 7.15.

Muotoon leikkattuja puita pihalta Pihalla oli runsaasti erilaisia yksityiskohtia ruukkuja ja hassuja ukkoja puskien seassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti