perjantai 31. lokakuuta 2014

Regensbur

Kotona jälleen

Olen jälleen kotona Suomessa ja täytyy sanoa, että on kyllä kiva olla taasen kotona. Yllätyin kuitenkin monien elinvuosien jälkeenkin , kuinka pimeää täällä on tähän aikaan vuodesta.

Top jaksoni Saksassa oli kaikin puolin onnistunut. Asunto oli hyvä ja vain viiden minuutin kävelymatkan päässä oli työpaikkani. Firma missä työskentelin oli monipuolinen ja sain tutustua eri osastoihin. Työkaverini olivat mukavia ja suurin osa puhui englantia joten asiat tulivat hyvin selviksi.

Chamin kaupunki oli viehättävä pieni vuoristoalueella sijaitseva kaupunki. Kadut kulkivat ylös ja alas ja kävelykunto kasvoi niitä kuljeskellessa. Ystävällisen vuokraemännän kanssa liikuimme yhdessä muuten ympäri Baijerin aluetta vapaa-aikana.

Kävin esim. oktoberfestivaaleilla, Regensburg:in vanhassa roomalaisten rakentamassa kaupungissa, Wallahallan linnassa, lasipuistossa ja Hohenbogel vuorella. Kaiken vapaa-aikani käytin kyllä tehokkaasti kiertämällä eri paikoissa ja tapahtumissa.

Näin paljon Saksalaista maalaismaisemaa ja vuoristokyliä ajelessamme ympäri Baijeria. Maisemat ovat todella kauniit ja ihmiset ystävällisiä. Voin suositella paikkaa lämpimästi kaikille kiinnostuneille.


Oktoberfestivaalien teltta yksi monista.
Regensbur

Walhalla linna

Yksi monista lasiteoksista lasipuistossa.

Näkymä alas laaksoon vuorelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti